Facebook Instagram Google Maps

Мисия

 

            Чамурковата къща за гости е райско място намиращо се в китното българско селце Малки Чифлик на 3км от Велико Търново.

            Мисията на собствениците, братята Лазар и Алеко Чамуркови, е да Ви предложат пътуване назад във времето в къща-музей на българщината в съчетание с модерните и съвременни удобства, от които имате нужда.

            Интериорът и околната среда на мини комплекса Ви пренасят в далечното минало, носещи духа и спокойствието на селския живот, далеч от забързаното и шумно ежедневие в големия град.

            Всички стаи в Чамурковата къща са в старинен ретро стил и реставрирани от самия собственик – бащата на братя Чамуркови – г-н Веселин Чамурков, който е искал да запази магията и обаянието на миналото.

            С капацитет за общо 25 гости къщата предлага място за отдих и почивка, пространство за работни срещи, хоум офис или тийм билдинг, както и отпразнуване на най-личните Ви празници, като Кръщене, Сватба, различни семейни тържества.

            Механата, с която разполага Чамурковата къща за гости лесно се превръща в пространство за Вашите нужди: конферентна зала или мини ресторант за отбелязване на Вашия празник.

            Освен това, къщата разполага и с всички модерни удобства: външно и вътрешно барбекю, камина, модерни електроуреди, съдомиялна и перална машина.

            Самата местност около село Малки Чифлик е богата на историческо и културно наследство, а собствениците на Чамурковата къща за гости на www.chamurkov.com в секция Велико Търново и Наоколо са подготвили специално за гостите си подробен списък с туристически атракции, които могат да посетят по време на престоя си. 

            Чамурковата къща е подходящо място за всеки повод и цел на Вашата почивка или работна среща. Персоналът и собствениците са готови да откликнат на всяка Ваша креативна идея или нужда вкл. за изхранване закуска - обяд - вечеря, сватбена или парти декорация и организация на Вашето събитие с цел да превърнат Вашия престой в запомнящо се и удовлетворяващо изживяване.